-Allt för din bastu!

Om Exacta Sweden AB

Exactas historia

Allt startade i Norrköping 1965, under namnet Poolman-Bolagen. 1990 flyttade företaget till Eskilstuna. Idag samarbetar vi med Sentiotec, Harvia och TylöHelo, som är några av världens största tillverkare av bland annat bastuaggregat och basturum. Året 2015 firade vi alltså 50-års jubileum inom bastubranschen!

Vilka vi är och vad vi gör

I Eskilstuna ligger vårt kontor, lager och showroom på totalt ca 4500 m². Här är vi 15 personer som står redo att hjälpa dig på olika sätt. Från vårt lager levereras alla våra produkter ut till återförsäljare runt om i landet. Behöver du rådgivning med ditt bastuprojekt sitter vår projektavdelning redo att hjälpa dig. Dom guidar dig gladeligen genom vårt showroom för att visa olika inredningar, aggregat och träslag. Vill du besöka vårt showroom i Eskilstuna behöver du boka en tid och det gör du här.

Förutom projektavdelningen så har vi en ordermottagning som svarar på alla dina frågor och funderingar angående produkter och priser. Vår tekniska support som hjälper dig om du skulle få problem med ditt aggregat eller om du har frågor angående installation. Ekonomiavdelningen som sköter alla transaktioner som sker. Sedan har vi lagret som plockar, packar och skickar alla beställningar som kommer in.

”För oss är kvalitet och leveranssäkerhet en  självklarhet”

Här kan du söka bland artiklar och sidor som finns på exacta-sweden.com