-Allt för din bastu!

Om Exacta Sweden AB

Exactas historia

Allt startade i Norrköping år 1965, under namnet Poolman-Bolagen. Våren 1990 flyttade företaget till Eskilstuna där vi fortfarande har vår verksamhet. Idag har vi många samarbetspartner till exempel Sentiotec, Harvia, Tylö och Helo, som är några av världens största tillverkare av bland annat bastu och friskvårdsprodukter. Året 2015 firade vi vårt 50-årsjubileum inom bastubranschen!

Vilka vi är och vad vi gör​

Här har vi vårt kontor, showroom och lager på totalt ca 4500 m². Här är vi alla redo att hjälpa dig på olika sätt. 

Behöver du rådgivning med ditt bastuprojekt så kan du kontakta vår professionella projektavdelning som gärna hjälper dig. Där får du tips och råd genom hela ditt bastuprojekt. De ritar, designar och ljussätter din bastu, ångrum eller IR-rum. 

Vill du besöka vårt showroom behöver du boka en tid och det kan du göra här. 

Då får du en guidad tur där vi kan visa basturum, bastuinteriörer och bastupaneler i olika träslag. Där finns många typer av bastuaggregat, både elektriska och vedeldade, en mängd olika styrpaneler för att styra ditt elektriska bastuaggregat, IR-rum samt ett stort utbud av både ljusfiberbelysning, LED-armaturer och LED-lister.

Förutom projektavdelningen så har vi en ordermottagning som svarar på alla dina frågor och funderingar angående produkter, priser och leveranser. Vår tekniska support hjälper dig om du skulle få problem med ditt aggregat eller om du har frågor angående installation. Vår ekonomiavdelning hanterar alla finansiella transaktioner som sker. Sedan har vi lagret som plockar, packar och skickar alla beställningar. Från vårt lager levereras alla våra produkter ut till återförsäljare runt om i landet. Sist men inte absolut minst har vi vårat fantastiska team av utesäljare som är ute på vägarna från Kiruna i norr till Ystad i söder.

 

”För oss är kvalitet och leveranssäkerhet en självklarhet”

Här kan du söka bland artiklar och sidor som finns på exacta-sweden.com