-Allt för din bastu!

Boka besök

Det kan vara svårt med alla de val som är möjliga i ett bastuprojekt och det kan vara svårt att skapa sig en uppfattning om hur träslag och inredningar ser ut genom att bara titta på en bild.

Därför välkomnar vi er till vår bastuutställning på Bastubacken i Eskilstuna.

Här träffar ni en av våra kunniga medarbetare som ger er en guidad tur där vi kan visa basturum, bastuinteriörer och bastupaneler i många olika träslag. Här finns många typer av bastuaggregat, både elektriska och vedeldade, en mängd olika styrpaneler för att styra ditt elektriska bastuaggregat, IR-rum samt ett stort utbud av både ljusfiberbelysning, LED-armaturer och LED-lister.

Du får tips och råd genom hela ditt projekt. Vi hjälper er också med svar på alla frågor ni kan tänkas ha i projektet. Efter avslutat besök och att vi har all nödvändig information så kan vi börja med att rita, designa och ljussätta din bastu, ångrum eller IR-rum.
Bokning måste ske innan besöket, detta för att vi ska kunna erbjuda er så bra hjälp som möjligt. Har ni ritningar eller annat underlag, ta gärna med detta till besöket!

Planera besöket så att ni har gott om tid. Det är inte ovanligt att besöket kan ta upp till ett par timmar. Vi återkopplar snarast möjligt till er med en bekräftelse på bokad dag och tid.

Våra öppettider är vardagar mellan 8:00 –17:00, lunchstängt 12:00 – 13:00.

För att boka ett besök ring eller maila oss på: 016 13 70 00 eller order@exacta-sweden.com 

Här kan du söka bland artiklar och sidor som finns på exacta-sweden.com