Skicka in en förfrågan

Står du i startgroparna för ett bastuprojekt men känner att du skulle behöva experthjälp? Vår projektavdelning sitter redo att hjälpa dig!

Vår projektavdelning har många års erfarenhet av bastubygge i både privat och offentlig miljö. Inget projekt är för stort eller för litet, det är bara fantasin som sätter gränserna. Vi hjälper dig att optimera utrymmet i din bastu och hittar specialanpassade lösningar till rum som kanske har svåra vinklar osv.

Fyll i formuläret nedan med rummets mått (B, D, H) och önskemål om träslag på panel och inredning. Skicka med en skiss eller ritning på utrymmet där dörr och eventuella fönster är utmärkta. Har du inspirationsbilder på hur du skulle vilja att bastun ser ut, bifoga även dessa.

När du skickat in formuläret hamnar det hos vår projektavdelning och alla projekt tas om hand i tur och ordning. Därför kan det dröja några dagar innan du får ett svar. Har du frågor eller vill du addera något till din förfrågan är du när som helst välkommen att höra av dig till oss.

Skulle inte formuläret fungera går det utmärkt att maila direkt in till bastu@exacta-sweden.com

-