Vår policy

Exacta Sweden AB värnar om din personliga integritet. Vi strävar alltid efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt och att följa lagar och regler för personuppgifter.                                                                       

Denna Integritetspolicy gäller alla våra produkter och tjänster. Vår hemsida innehåller länkar till andra webbplatser, och där bör du läsa vilken policy som gäller för den aktuella webbplatsen. Vi använder oss besökarinformation från hemsidan för att kunna ta ut statistik som berör besökarens beteende och intressen för att kunna förbättra våra tjänster och bemöta kundens behov.

Vi samlar in personuppgifter i syfte att kunna återkoppla i ärenden kring våra produkter och tjänster. Detta för att kunna hålla en hög servicenivå för våra kunder, och att kunna återkoppla vid frågor gällande kunds aktuella ärende. Detta kan gälla för en förfrågan via vår hemsida eller ett exempelvis vid ett support ärende. Väljer man att prenumerera på våra nyhetsbrev så sparar vi uppgifter för att kunna maila ut våra digitala nyhetsbrev och annan information eller direktreklam vi anser vara lämplig och relevant för mottagaren.

Vi arbetar kontinuerligt med att hålla vår personuppgiftsbank aktuell och med korrekta uppgifter. För att justera dina aktuella personuppgifter eller bli borttagen från våra register ring  tel.nr. +46 (0)16-13 70 00 eller maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Du har rätten att begära de uppgifter som finns samlade hos oss. Dina personuppgifter lagras inte längre än det är nödvändigt för att kunna uppfylla ändamålen med behandlingen såsom de beskrivs i denna personuppgiftspolicy. Dina personuppgifter gallras eller anonymiseras när de inte längre är relevanta för de ändamål som de har samlats in för.


Bli inspirerad

Är du ute efter en inspirationsbilder så finns det här. Kom in och låt dig inspireras för att utveckla just din idé till verklighet!

Inspirationsbilder